Open bedrijvendag

Op zondag 7 oktober openden tal van bedrijven hun deuren voor het grote publiek. Leerlingen van 4H, 4Ha, 4HT en 6H bezochten op hun vrije dag een bedrijf naar keuze. Autobedrijven Mercedes-Benz in Mechelen, Volvo en Ford in Lier vielen vooral bij de jongens in de smaak. Ook verzekeringen Baloise in Berchem, meubelmaker De Schoenmaeker in Mechelen en Envirotect in Schoten kregen Scheppers-leerlingen over de vloer. 

De prijs voor zelfopoffering en moed gaat naar Achraf, Chems en Ilyas van 4 Handel. Zij gingen met zijn drieën helemaal te voet naar de paardenmelkerij Het Brabanderhof te Lier. Na enkele uren te hebben gewandeld, begaf hun GPS maar ze kwamen toch op hun bestemming aan. Het kleine bekertje paardenmelk dat ze mochten proeven was echter niet lekker en de geur van de stallen beviel hen ook niet echt. Gelukkig konden ze op de terugweg naar Antwerpen een lift krijgen van een toevallige vriendelijke passant want 15 km op één dag was wel genoeg!

Leerlingen bezoeken bedrijven.