Voetbal

Een collega LO van het KA Merksem daagde de heer Van Hoofstat en zijn leerlingen uit tot een zaalvoetbalwedstrijd. Tijdens een aantal middagtrainingen op school selecteerde de heer Van Hoofstat zijn acht spelers.

Op woensdag 18 oktober vond de wedstrijd plaats in sporthal De Rode Loop. Van in het begin nam Scheppers de wedstrijd in handen; ze scoorden al na amper 2' spelen de 0-1. Ondanks de grotere gestaltes bij KA Merksem bleven onze Scheppersjongens van FC Victory de wedstrijd domineren en ze diepten de score tegen de rust uit met een duidelijke 0-7.  Er waren voldoende wisselspelers zodat er telkens een fris team op het veld stond. Na de rust gingen ze op hun elan door, wat uiteindelijk zorgde voor een 0-11 overwinning voor onze Scheppersboys. Als KA Merksem er dan toch eens doorkwam, stuitten ze telkens op een goed keepende Achraf die zijn netten wist schoon te houden.

Een dikke pluim van de trainer, alsook van de heren Biernaux en  Beeldens, voor onze jongens, voor hun inzet en hun fair play! We denken klaar te zijn voor het SVS-tornooi op 24 januari 2018.

Foto v.l.n.r.: Mohamed Lazam (3HT), Ilyas Ben Chaib (3H), Ilyas Hatim (3H), Mourad Bouaoud El Baz (3HT), Badr Boutgoura (4OR1), Chems Hamouch (3H), Achraf Boucharafa (3H), Emanuel Balogun

Overwinning