Run 4 Burundi

Op de laatste dag van maart zamelden de leerlingen van de eerste graad geld in ten voordele van onze projecten in Burundi. De klassieke sponsorloop werd dit jaar uitgebreid met een competitie-element. Leerlingen hadden zich per klas apart (ver)kleed, zodat elke atleet makkelijk herkenbaar was als lid van een groep. Tijdens een estafetteloop moesten leerlingen  in duo’s een uur lang rond de school rennen. Elke klas mocht zelfs een gastloper uitnodigen. De winnende klas was 2MWa1. Wie niet aan het rennen was, kon deelnemen aan twee andere competities: discusrollen (een discusrollen door poortjes in een plank) en een blinddoekspel waarbij een leerling een geblinddoekte collega moest sturen via walkie-talkie om zo snel mogelijk een bal in het doel te leggen.

Het discusrollen werd gewonnen door 2Ha, het blinddoekspel door 1MWa1. 1MW1 was de best verklede klas.

Bedankt voor jullie inzet!

Gesponsord sporten