Jaarthema

.Met als jaarthema ‘10 op Team’, hebben we dit schooljaar extra aandacht voor een fijne sfeer in de klas en op school.  Iedereen moet zich goed voelen, en dat begint bij een toffe groep waar je op kunt rekenen. Teamwork is de boodschap, want samen zijn we sterker en met een goede sfeer in de klas halen we allemaal het beste uit onszelf.

‘10 op Team’ betekent dat we allemaal ons steentje bijdragen. Of je nu goed bent in wiskunde, sport, creatief bezig zijn of iets anders: iedereen heeft talenten die het team sterker maken. Samenwerken gaat niet alleen over schooltaken, maar ook over elkaar helpen en steunen als het even moeilijk gaat. Als iedereen meedoet en respectvol met elkaar omgaat, bouwen we een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Door samen te werken, worden niet alleen je schoolresultaten beter, maar krijg je ook meer plezier in de dingen die je doet.

Uit de vele ontwerpen die we van leerlingen mochten ontvangen, is het bijgevoegde logo gekozen. Je zal het jaarthema tegenkomen tijdens de lessen, in het nieuwe klasuur en tijdens groepsactiviteiten en projecten. Zo krijgt iedereen de kans om de eigen sterktes te laten zien en verder te ontwikkelen.

We wensen elke klasgroep dit schooljaar ’10 op Team’!