Opscheppers

In dit nummer vragen we aan de leerlingen of ze leerkracht willen worden, want Vlaanderen zit met een nijpend tekort aan leerkrachten. De eerste honderd reacties op onze enquête kunnen je verbazen. Omdat een leerlingenraad belangrijk is, besloot Ali van 6OFR om zelf initiatief te nemen en medewerkers te zoeken voor dit bestuursorgaan. Hij legt alles uit in een interview. We hebben ook een portie horror in de vorm van een Engels kortverhaal en enkele gruwelijke afbeeldingen.

De leerlingen van 6IB waarschuwen dan weer voor internet trolls, en ze doen dat voor een keer op poëtische wijze. De mini-ondernemingen krijgen de kans om zich voor te stellen, al moesten ze vlak voor de publicatie hun verkoopmomenten uitstellen. (Corona!) Drie leerkrachten geschiedenis verdedigen de liefde voor hun vak en de leerlingen van 1B tonen dat ze met de computer zelf strips kunnen maken. En veel meer.

De digitale versie vind je hier.