Zaalvoetbal

Onze meisjes van het tweede jaar campus SEA namen deel aan de zaalvoetbalcompetitie van MOEV. Ze maakten er een sportieve middag van.

Met onze schoolfietsen maakten ze de verplaatsing naar Sporthal Plantyn en Moretus in Borgerhout waar de meisjes van Lucerna Merksem en KOSH Herentals klaar stonden voor een spannend tornooi.

De eerste wedstrijd tegen de meisjes van Lucerna Merksem wonnen ze met 2-0 in een zeer sportieve wedstrijd met heel veel inzet.

De meisjes van KOSH Herentals waren in de volgende wedstrijd echter te sterk.  De ploeg van Scheppers verloor deze wedstrijd met 3-0. Hierdoor werd de ploeg tweede in onze groep en haalde ze net de finale niet.

Een dikke pluim echter voor onze leerlingen die getoond hebben op een heel sportieve en knappe manier met winst en verlies te kunnen omgaan.

Na een welverdiende frisdrank fietsten ze terug richting onze Campus in SEA. Het was een superfijne namiddag waarvan onze leerlingen, maar ook mevrouw Verhees, de heer Ogiers en de heer Geysels enorm genoten hebben.

Een dikke proficiat aan onze leerlingen.

(B. Geysels)