Proclamatie 6

Toespraken, blije gezichten, trotse ouders en tevreden leerkrachten. Op woensdag 26 juni namen de leerlingen van de zesde jaren afscheid van hun middelbare schoolopleiding. Namens de directie wenste mevrouw Paeschuyzen hen veel succes bij hun volgende avonturen. Ze sprak ook de hoop,uit dat onze school nog wat van hun verwezenlijkingen zou mogen horen. 

Uit de korte toespraken van enkele pas afgestudeerden (Britt, Mano, Anouar, Samir, Karima, Sylvia en Thérèse) bleek dat die kans groot was, want de meesten keken met plezier en trots terug op hun jaren op 'Scheppers', bedankten medeleerlingen en leerkrachten, en gaven te kennen dat hun (niet altijd gemakkelijke) opleiding hen de moed heeft gegeven om grotere uitdagingen aan te gaan. Proficiat aan alle geslaagden.

Blije gezichten.