Proclamatie 7 en Se-n-Se

Dinsdag 25 juni was een warme dag, een hete dag. Niet echt het moment om een plechtige ceremonie bij te wonen in een grote zaal waar de hitte zich had verzameld. Daarom besloten we de proclamatie van de zevende jaren BSO en de Se-n-Se-richtingen in open lucht te laten plaatsvinden. Een goed idee!

Zoals gewoonlijk schetste mevrouw Luyckx, de enige leerkracht die alle leerlingen van de zevende jaren kent, haar indrukken van de verschillende klasgroepen, al dan niet met de nodige humor. Directeur Verhelst en leerlingencoördinator Demolder gaven hun kijk op het afgelopen jaar en keken al uit naar het volgende jaar.

Voor de verschillende klassen werden geproclameerd beschreven enkele leerlingen hun belevenissen tijdens de lessen, de excursies en de stages. Na de proclamatie mocht elke klas (voor de laatste keer) op de foto. Het glaasje dat volgde, kwam dit keer geen moment te laat.

Proficiat aan alle geslaagden.

Blije gezichten