Kleppers van Scheppers

Op vrijdag 3 mei vierden we (eindelijk) 125 jaar Eligius. In de voormiddag organiseerde de school de acties ten voordele van onze projecten in Burundi. De leerlingen van de eerste graad renden zich (gesponsord) de pletter, hun collega's van de tweede graad wandelden ten voordele van het goede doel en de leerlingen van de derde graad verkenden Deurne in een speciaal ontworpen rally.

's Namiddags was het tijd voor wat plezier op campus SMD. Met Kleppers van Scheppers brachten DJ Lister (een student uit eigen school) en lokale beroemdheid Ramos muziek voor de vermoeide leerlingen. De vermoeidheid was snel vergeten. De finalisten van de talentenwedstrijd toonden op het grote podium dat we op onze school ook mensen met de gave van muziek of dans hebben.

Rond drie uur was het feest voorbij. Voor sommigen was dat een beetje te vroeg.

Muziek en dans