Driedaagse 5BSO Bredene

Begin november gingen de leerlingen van 5BSO op driedaagse naar Bredene. Het doel van deze driedaagse was om elkaar en de leerkrachten beter te leren kennen om zo een goede basis te hebben voor hun laatste jaren bij ons op school. Een van de opdrachten om de teamspirit te verbeteren was '1 tegen allen'.

Hierbij moesten de leerlingen binnen anderhalf uur 30 opdrachten uitvoeren uit een lijst van 50. De opdrachten waren onder andere twee  minuten zwijgen met zijn allen, alle leerkrachten 10 minuten masseren, voor iedereen een koosnaampje bedenken, 500 sit-ups, 300 keer pompen, ...

Dat de leerlingen kunnen samenwerken, hebben ze bewezen. Omdat ze slaagden in hun opdracht mochten ze elk een bordje met slagroom gooien naar een van de leerkrachten. Hilariteit alom! Hopelijk was het voor iedereen een geslaagde driedaagse. De leerkrachten waren in ieder geval heel positief, ondanks de slagroom.

Team building in Bredene