Projectweek BEEC

4Ha haalde een nieuw puzzelstukje van de taart binnen dankzij projectwerk BEEC!

Zoals elk jaar werken de leerlingen van 4 Handel per trimester aan een project voor het vak Bedrijfseconomie. In het eerste trimester wordt er tijdens verschillende lessen gewerkt rond het bedrijf dat de leerlingen in groepjes hebben bezocht op de openbedrijvendag. De leerlingen raadplegen de jaarrekening bij de balanscentrale, bestuderen boekhoudkundige cijfers, maken grafieken over tewerkstellingsgegevens, enzovoort. 

Uiteindelijk verwerken ze alle gegevens in een Word-verslag en stellen ze hun werk mondeling voor. Als kers op de (verjaardags)taart werden 4H en 4Ha uitgedaagd om álle presentaties op 15 november te houden en individueel 1min en 25 sec te spreken.

Wonder boven wonder waren alle leerlingen van 4Ha aanwezig en slaagden ze in hun uitdaging door per groep een goede inhoudelijke en verzorgde presentatie te geven. Proficiat aan 4Ha. Jullie hebben verdiend gewonnen! 

Een boekhoudkundige uitdaging