Uitdaging update

Het magische getal '125' blijft opduiken in allerlei uitdagingen die leerlingen en leerkrachten van onze school aanpakken. Voor elke geslaagde uitdaging onthullen we een stukje van een grote puzzel. Op vrijdag 12 oktober waren 254 leerlingen gekleed in geel en blauw (foto onder), goed voor twee puzzelstukken. De leerlingen van de drie 2KV-klassen hebben in recente lessen slingers en taartjes in papier gemaakt (foto links). Elke slinger telt 125 onderdelen en je zal het resultaat tijdens het oudercontact van 18 oktober in de refters zien.

De lagere school Sint-Eligius draagt natuurlijk ook iets bij, aangezien het in 1894 allemaal met die school begon. Leerlingen en leerkrachten verzorgden een receptie voor de ouders en hadden ook een geel-blauwe dag. De mensen van het ondersteunend personeel zitten intussen niet stil. Mevrouw Deprince is erin geslaagd 125 facturen te verwerken.

Geen uitdaging te veel