Presentatie geïntegreerde proef

Woensdag 16 mei was voor veel leerlingen van het zesde jaar TSO een datum om naar uit te kijken. Het einde van de geïntegreerde proef, een werkstuk dat hen heel het jaar had beziggehouden, kwam eindelijk in zicht. Nu nog even indruk maken op de jury.

De jongens van 6 Informaticabeheer stelden hun technische projecten voor, gaande van een virtuele escape room, via een overstromingsalarm naar een systeem om aanwezige leerlingen beter te tellen. De meisjes van Creatie & Mode hadden zich laten inspireren door opkomend Belgisch talent en toonden hun werkstukken aan nieuwsgierige leerkrachten en externe juryleden, waaronder een echte modereporter. De leerlingen van 6 Secretariaat-Talen gaven een presentatie en individuele uitleg bij de verschillende excursies die ze met hun reisbureau 'De Wereldavonturiers' hadden georganiseerd.

De leerlingen van 6 Handel hadden zich via een simulatiespel volledig ingewerkt in de wereld van de zelfstandige ondernemers en stelden in kleine groepen een eigen product voor op een '6 Handelsbeurs'. De juryleden bezochten de verschillende bedrijfjes en stelden de ondernemers moeilijke vragen in meerdere talen. 

Bewijzen wat we kunnen/kennen.