Succes!

De 24-uur durende naaimarathon zit erop. Om het met de woorden van de leerlingen te zeggen: ‘We moesten echt hard gaan, echt strijden!’ Maar het resultaat was schitterend.

De leerlingen van 4 Creatie & Mode hebben hun doelen niet alleen gehaald, maar ver achter zich gelaten: 98 dekentjes en 62 body’s met een bijpassend mutsje werden op zaterdagochtend overhandigd aan vzw Kleine Held.

De leerlingen en leerkrachten bedanken alle mensen die hun bij deze actie steunden. Er zijn 20 koffiekoeken, evenveel pannenkoeken, een vijftal cakes en een niet nader genoemd aantal zakken chips verbruikt om genoeg energie op te wekken, en dat was zeker nodig tijdens de donkere uren. De leerlingen werden echt verwend en zoveel warmte doet deugd.

Wie graag het verslag van ATV nog eens bekijkt, kan het vinden op deze link.

Vierentwintig uur werken voor een goed doel