Klas van de maand

Een klas waarin alles op rolletjes loopt, mag wel eens beloond worden. Daarom analyseerden de titularissen van het 1ste en 2de jaar onlangs de weekrapporten. De klas met gemiddeld de minste slechte punten gedurende de maand september, werd klas van de maand. De winnaar van september was 1B! Naast de wisselbeker, namen de leerlingen ook een reeks lekkere snoepjes in ontvangst.

Enkele reacties van de winnaars:

“Ik vind het heel leuk dat wij klas van de maand zijn. Het is ook tof wanneer andere kinderen voorbij komen en zeggen ‘Hey, klas van de maand!’. Het zou fijn zijn om drie dagen naar Walibi te mogen gaan. Of drie dagen vrijaf te krijgen. Donderdag en vrijdag geen LO is ook leuk.” (Fatima)

“Het is leuk en raar dat je ziet dat je op een foto staat. Het zou fijn zijn om een party te krijgen of een buffet.” (Nisrine)

“Ik vond het echt leuk en ik vond het tof dat overal onze klasfoto hangt. Als we het nog eens winnen, wil ik samen met iedereen naar Bobbejaanland gaan. Of drie weken sportkledij mogen aandoen en zwemmen.” (Samia)

“Ik was heel blij toen de heer Lambert zei dat we klas van de maand waren. En nu voel ik mij vereerd. De leerlingen en leerkrachten zeggen vaak ‘Hallo klas van de maand’. Ik zou graag een volgende keer één week vrij zijn of samen iets gaan koken. Of een klasfeestje is ook leuk.” (Lina)

“Ik was heel blij en ik dacht ‘Na een paar weken al klas van de maand!’. Ik zou een volgende keer graag een week vrijaf krijgen of een klasfeestje houden. Samen gaan koken of tennissen is ook leuk.” (Numadia)

 “Het was spannend toen meneer Lambert binnenkwam met de beker. Ik dacht dat het voor iemand van de klas was. Maar het was voor de hele klas omdat we de minste puntjes hadden gekregen. Ik zou graag snoep winnen of een dag vrij.” (Soufiane)

 “Het is tof om klas van de maand te zijn. Ik zou een kleine bal voor de jongens willen en voor de meisjes een kleine armband.” (Ronaldo)

“Ik ben gelukkig omdat we veel gefeliciteerd werden. Ik heb het ook tegen mijn broer gezegd en ook hij feliciteerde mij. Het zou fijn zijn om geen les te krijgen of een klasfeest te hebben.” (Mamadou)

Winnaars.