Wat ruist er in het struikgewas?

De Pokemongekte heeft tijdens de eerste lesweek ook in het Scheppersinstituut toegeslagen. Niet minder dan 25 van deze rare wezentjes zaten verstopt in de schooltuin. De leerlingen van 3 en 4 Office & Retail moesten ze niet alleen vinden, ze kregen eveneens de opdracht hun ingewikkelde namen foutloos over te schrijven. En dat in een race tegen de tijd. Bovendien waren de leerlingen verdeeldin duo's en streden ze dus tegen elkaar. Maar dat was nog niet alles...De leerlingen mochten tijdens deze les hun smartphones inzetten. Bij elk figuurtje zat er een QR-code. De leerlingen scanden de code met hun smartphone. Bij elke QR-code kregen de leerlingen dan een vraag te zien.De verschillende vragen gingen over het vak PAV of over de schoolwerking.

Welk duo had er als eerste zijn vragenreeks afgewerkt en opgelost? Het zou spannend worden want er zaten ook nog eens vijf 'Foppemons' in het spel. Het winnende team kreeg een mooie beloning. Als dat geen flitsend onthaal van het schooljaar was...!

Met de smartphone op jacht in de schooltuin