CM in het Modemuseum

In enkele etalages van het wereldberoemde Modemuseum,van Antwerpen kan je momenteel creaties van leerlingen van onze school bewonderen. Als je door de Drukkerijstraat wandelt, zal je oog wel vallen op de prachtige werkstukken die speciaal voor ons ecologisch jaarthema werden bedacht en uitgewerkt. Duurzaamheid betekent o.a. recyclage en de leerlingen van 4CM vormden daarom oude jeans en restanten stof om tot hippe jeansvesten. Recycling rocks!

De meisjes van 6CM brengen de puntbeha terug. Van oude, klassieke herenpakken maakten ze - met een knipoog naar het werk van Jean Paul Gaultier - ultravrouwelijke bustiers die ze als kunstwerken in schilderijkaders tentoonstellen.

Wie in de buurt van de Groenplaats is, mag tot einde mei 2016 zeker niet vergeten even langs het Modemuseum te wandelen. Het is bovendien maar een voorsmaakje van een groter project met de mysterieuze naam Plan C.

Het Modemuseum toont Scheppers