Mamadag

Op  donderdagnamiddag 3 maart werden de moeders van de leerlingen van 4ASO uitgenodigd voor de eerste Mamadag van het Scheppersinstituut. De leerlingen ontwierpen zelf de uitnodiging en de affiches, en troffen alle voorbereidingen.

Om half twee ontvingen de leerlingen hun gasten met een kleine receptie. Daarna volgden presentaties waarin de leerlingen uitleg gaven over onze school, de uitstappen die we dit jaar al maakten en de richtingen humane wetenschappen en economie. Drie kwartier later was het tijd voor de speed dates. De leerlingen mochten vragen stellen aan hun mama’s. Om half vier sloten we de namiddag af meteen babbelronde.

De mama's waren enthousiast over het initiatief; ze waren blij om de school eens te leren kennen door de ogen van hun kinderen. De leerlingen verdienen een dikke pluim voor hun inzet.

Belangrijk bezoek