CM-ISH

Op maandag 15 februari zijn 5 en 6CM naar een lezing gegaan van Ish Ait Hamou. Daarvoor moesten we naar de bib van Deurne. Ish komt uit Vilvoorde. Hij is danser, auteur, cheoreograaf en jurylid bij So You Think You Can Dance. Hij heeft ook al drie boeken uitgebracht.

Delezing ging vooral over hoe hij auteur geworden is. Hij vertelde dat hij het moeilijk vond om zijn geloof en cultuur te combineren met zijn passie. Op school waren er andere waarden dan thuis en dat bracht hem inde war. Hij zei dat hij telkens moest doorzetten om te kunnen bereiken wat hij bereikt heeft. Hij zei ook dat als je echt iets wil, ervoor moet blijven gaan en dat dan alles mogelijk is.

Ik vond het heel interessant. Hij heeft heel uitgebreid verteld hoe hij auteur is geworden. Ish verveelde zich heel erg op school waardoor hij begon te schrijven. Wij mochten vragen stellen als er iets niet duidelijk was. Hij was heel open en vertelde met enthousiasme over zijn belevingen.

Ik vond het heel leuk om zijn verhalen te horen. Hij motiveert iedereen. Door zijn openheid en enthousiasme bleef iedereen heel geïnteresseerd luisteren. Op het einde mochten we nog op de foto met hem. 

Jaklin Yaramis (5CM)

(Poster: Amalia & Hiu)

 

 

Een ontmoeting van kunstenaars