Opscheppers 12.3

Achter de voorpagina van het derde nummer zit een verhaal. Wanneer een leerkracht merkt dat een leerling een speciaal talent heeft, ontstaat ereen prikkel om na te gaan hoe hij of zij de leerling kan uitdagen. Een leerkracht wiskunde geeft extra ingewikkelde vraagstukken, een leerkracht Nederlands laat de leerling moeilijke boeken lezen. Toen mevrouw Ribbens merkte hoe perfect haar leerling Romy (5CM) de opdrachten van realistische tekenstijlen kon afwerken, kreeg ze een idee. Hoe zou Romy het ervan afbrengen met een opdracht die mevrouw Ribbens zelf als negentienjarige aan de hogeschool had gekregen? De uitdaging: kopieer ‘Tekenen’, het beroemde werk van M.C.Escher, ook wel bekend als ‘Drawing Hands’

We mogen het resultaat een succes noemen. 

Een voorpagina met een verhaal